Sanseavdelingen

Hvitt sanserom – stillhet, ro og avslapping

I det hvite rommet har du muligheten til å ligge på madrass, i vannseng eller i luftstol», ha en god pute og gjerne et pledd. Her er det lyst, det meste i rommet er hvitt og musikken er rolig. Det er vannsøyler som skifter farge, solar som gir lys og farger på veggene.

Blått sanserom – ro og harmoni

I det blå rommet er det mørkere enn i det hvite, men det er den samme rolige musikken. Rommet er mindre, men speil på den ene veggen gjør at det virker større enn det er. Taket er en stjernehimmel, det er spaghetti-tråder, «tunnellampe» og saccosekk. Her også er det pledd, madrass og puter.

Grønt sanserom – oppfriskende og livgivende

I det grønne rommet finner du kulebadet. Plastikkballer i mange farger kan sittes/ligges på, det er mulig å bade i ballene, kaste til hverandre m.m. Det er også en nettgynge («kvadrat»), speil og discolys og her er det musikk med trøkk.

Gult sanserom – varmt og aktivt

I det gule rommet har vi «vibrobenk», saccosekker, diverse instrumenter og musikken man kan høre på er soul/funk m.m.

Lilla sanserom – ro og harmoni

I dette rommet har vi aktiviteten hudkontakt og samspill. Rommet er lite for å lage en intim atmosfære. Hudkontakt – og samspillsaktiviteten følger et fast program tilrettelagt for den enkelte bruker.

Sansegang

Det er også en sansegang som må passeres for å komme til sanserommene. Her er det mye å se på, litt å ta på og noe å kle seg ut med.